Beoordelingen van Umai Food Store Urk

Recente recensies

5.0
Manon Gerssen
gisteren

Snel bezorgd:)

Dirk
5 februari 2023
Sjoerd
4 februari 2023

Als je iets besteld hoop je dat het warm aan komt en niet koud (uit de koeling)

Fam jippes
4 februari 2023
Knol
4 februari 2023

Was weer heerlijk 😋

Andries
4 februari 2023

Heerlijke sushi, helaas zat er in één van de Peking eend rollen een groot stuk vet. Dit was jammer en zijn we niet gewend.

janine bakker
2 februari 2023
Maggie
29 januari 2023

In 1 woord fantastisch. Heerlijk vers en fantastische smaken. Uit eten in eigen huis

Annelies
29 januari 2023

De sushi viel de vorige keer tegen maar nu was hij top! Snel bezorgd en lekker gegeten.

Ella
29 januari 2023

Voortreffelijke sushi 😍😍😍 wij zijn fan!

Willem
29 januari 2023

Was weer super!

Lub Romkes
28 januari 2023
Jannet Van Wesel
27 januari 2023

Heerlijk en top op tijd geleverd

Gerrit de Boer
27 januari 2023

Lekker snel en correct

Alie
25 januari 2023

heerlijk 🤤 super kwaliteit! Bezorging ook altijd top!

Een liefhebber
25 januari 2023

Jammer van de andere loempia’s

Elly
25 januari 2023

Veel te lang niet besteld. Was weer heerlijk natuurlijk

Karolien
22 januari 2023

In eerste instantie geen stokjes , sojasaus en wasabi geleverd . Wel snel nageleverd zodat we konden genieten van de heerlijke sushi

Maria
22 januari 2023

Overzichtelijke bestel site/app. Duidelijke informatie over bestelling en bezorging via de mail. Kwaliteit van de sushi is top!

KW
21 januari 2023
zj
18 januari 2023

Was eerst aan het twijfelen of ik wel zou bestellen maar het viel zeker niet tegen. Supper bedankt voor het lekkere eten! ga zowiezo vaker bij jullie bestellen :)

Kramer
18 januari 2023
Anne
17 januari 2023

Het was nog gloeiend heet. Krokant. Mega lekker!! Bezorging was snel. Voor herhaling vatbaar

Alice
15 januari 2023

Doosjes lagen scheef en op de kop in de tas… dat was jammer. Sushi is wel erg goed 👍🏻

Etty
15 januari 2023

Normaal gesproken komt het warm en vers binnen maar gisteren helaas niet, wel 3 sterren want smaak was goed!

L
15 januari 2023
Albert De Vries
15 januari 2023

👍🏼

J
14 januari 2023

Duurde echt wel 1,5 uur.. en daardoor ook wat dingen koud. Jammer..

Marij
12 januari 2023

Was weer super

Auke
12 januari 2023

Hier kun je mij echt wakker voor maken❤️

Marij mazereeuw
8 januari 2023

Was super lekker

caroline
8 januari 2023

Zoals altijd was de sushi weer precies op tijd. Het was vers en ontzettend lekker, Jammer dat er deze keer een haar in zat. Want verder is de kwaliteit echt top.

Hendrika Post van Slooten
8 januari 2023
Willlianne
8 januari 2023

De sushi was heerlijk!

Aniek
8 januari 2023
Hilce
7 januari 2023

Bezorging was precies op tijd, met uitstekende kwaliteit sushi

Janneke Jippes
6 januari 2023

geen

Jozef Baarssen
6 januari 2023
Sjoert ras
6 januari 2023
Leonie
5 januari 2023

Ontzettend lekkere sushi, altijd ruim op tijd en sushi altijd vers! Echt super.

Teus Wemmers
5 januari 2023

Bezorgd op aangegeven tijd! Das altijd prettig en iets om naar uit te kijken, kwaliteit was prima, we hebben ervan genoten!

Jannie Hoogenkamp
4 januari 2023

Het was wéér top!

Karin
4 januari 2023
Pieter
3 januari 2023

Tataki bowl in eerste instantie vergeten, maar was alweer onderweg toen ik belde. Probleem opgelost. Eten was zoals gewoonlijk weer prima in orde

Van Roshum Ekelmans
31 december 2022
Brouwersmannenmode
30 december 2022

Super lekker vers en smaakvol

Geraldine
30 december 2022

super lekker maar duurde echt veel te lang voordat het er was.

Ruben
30 december 2022
Mirre
29 december 2022

Super lekker eten en waren optijd met bezorgen

Frans Buter
29 december 2022
A jonkers
29 december 2022

Wij hadden het gevoel dat deze sushi eerder op de dag al gemaakt was waardoor hij erg droog was.

Esther kramer
28 december 2022

Nog voor de tijd aangekomen dan aangegeven was, het was heerlijk Knap dat het zo knapperig is,terwijl het bezorgd wordt en heerlijk vers,dat proef je

Familie Baarssen
27 december 2022

Vaker besteld en altijd lekker maar deze keer was het niet vers. Misschien kwam het omdat we een schaal hadden besteld. Maar we zijn dit niet gewend

Hakvoort
25 december 2022
Wilma
25 december 2022

Heerlijk vers .

Alie
24 december 2022

Mega lekker

Meun
24 december 2022

Voordeel nu was dat er ook doosjes met 4 was te bestellen maar de sushi smaakbeleving was niet meer zoals het eerst was

Greetje
24 december 2022

Vandaag heb een onvolledige bestelling ontvangen. Dit was eerder ook al zo. Hier heb ik over gebeld en dan wordt er weer een verkeerd product geleverd. Ik heb flame sake nigri zalm besteld maar ontvang dan later flame umai cheese. Ik betaal hier veel geld voor, daarom verwacht ik dat het goed is. Ik hoop dat er wat mee wordt gedaan, dit was de vorige keer namelijk niet het geval.

Snoek
23 december 2022

Dit keer de noodles minder lekker, kleine portie en vlees wat doorbakken. Anders dan ik gewend ben

Annelene Oost
22 december 2022
Ina van urk
22 december 2022

Zoals altijd heerlijk

Huub van den Hoven
19 december 2022

gemerkt dat er een nieuw levertijd blok is, niet handig, wordt nu wel heel laat als bestelling geleverd wordt!

Amina Korf
19 december 2022

Altijd top! Lekker....

Staal
18 december 2022

Heerlijk

Van Roshum Ekelmans
18 december 2022
Janny
18 december 2022

Beste sushi van Urk en omstreken

Wilma
18 december 2022

Heerlijke sushi, precies op tijd. Alleen de stokjes en de sojasaus misten, die had ik wel besteld. De snoepjes werden later bezorgd.

Pieter
18 december 2022

Beetje aan de late kant, verder was alles weer perfect!

Meindert
17 december 2022

Blij met nieuwe zeer uitgebreide kaart waarbij de mogelijkheid om halve rollen te bestellen ook bevalt. De spicy beef tataki was lekker maar niet spicy. De sushi voor de rest was voortreffelijk

Gert Jan Nagel
17 december 2022

Top!

Lineke
16 december 2022

Heerlijk

Anneke Pasterkamp
15 december 2022
Karin
15 december 2022

Het was erg lekker!

Frans Buter
15 december 2022

Mooi op tijd geleverd, de nieuwe rollen zijn een geweldige toevoeging op het menu!

Ankie
15 december 2022
Gree
11 december 2022

Het was al steen koud om dat de bezorger een half uur onder weg was

hakvoort
10 december 2022
Martine
10 december 2022
Gerrit
7 december 2022
Willemien
5 december 2022

Om half 8 besteld. 2 uur gewacht op onze bestelling; terwijl aangegeven stond om 8 uur dat de bestelling onderweg was. 2x gebeld waar onze bestelling bleef. Nou die was onderweg.... om half 10 pas bezorgd. Ohja, Als excuus dat jullie een nieuwe fietser hebben, werk diegene dan eerst goed in, voordat die alleen op pad wordt gestuurd

Hakvoort
5 december 2022

We hadden nu nieuwe rolls geprobeerd, en ze waren weer heerlijk. Vooral de fryed rol 4 st waren erg lekker met dat knapperige korstje. Jammer dat we de boontjes niet konden bestellen daar zijn we gek op.

Knol
3 december 2022
Bakker
3 december 2022

Het was weer fantastisch lekker en binnen een half uur bezorgd super 👍👍👍

RO
26 november 2022

Heerlijke sushi, vers en goede kwaliteit.

Corrine Romkes
26 november 2022

Ik had de noodles besteld en kreeg dunnere noodles dan gewend. Geen boontjes en mais of saus aanwezig. Erg droog karig voor iets waar ik wel voor betaal.

Martina
20 november 2022

Was heerlijk super kwaliteit

Ellis Kramer Romkes
20 november 2022

Was heerlijk 👌

de Jong
20 november 2022

Was wederom erg lekker!

Ems
16 november 2022

Wat bakjes zaten andersom maar de smaak was topp

Anneke
16 november 2022

Was weer heerlijk!!!

Lydia
13 november 2022

We hebben gister weer heerlijke sushi gegeten. Alles was netjes verpakt en bestelling was compleet. Bezorgtijden zijn vaak erg lang. Jammer dat er maar één actiecode werkt. Ik had een code voor 25% korting en de code voor gratis rol, maar er werkte er maar één.

Dat
12 november 2022
Agnes
11 november 2022

De bezorging was snel en de sushi erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Hanna
9 november 2022
grevandenberg
6 november 2022

Ik heb ook edamboontjes besteld maar deze waren niet geleverd. De volgende keer graag vermelden wat er door de noedels zat. We hadden noedels besteld met ossenhaas en biefstuk, maar dit lijkt op elkaar. Het was echt lekker.

Bertus Weerstand
6 november 2022

Heeft even geduurd maar smaak en kwaliteit was super

Tjerkje
4 november 2022

2 nieuwe rollen met crispy waren ook verrukkelijk 💪♥️

Jannet
4 november 2022

Heerlijke sushi. Niets op aan te merken en knap op tijd geleverd

Anneke Pasterkamp
3 november 2022

Was heerlijk vers en mooi op tijd bezorgd

Maggie
30 oktober 2022

Geweldig . Op tijd bezorgd en alles heerlijk vers. En de sojasaus die erbij besteld is zat nu in een plastic flesje en die is echt heerlijk

Janne
27 oktober 2022

Was weer super lekker! En ook snel bezorgd. Al met al, top

Bakker
27 oktober 2022
Magrethe
24 oktober 2022

Het zou om 10 over 9 komen en het kwam om 10 over half 10

Abbejan
22 oktober 2022

Duurde lang en sushi was niet lekker

….
16 oktober 2022

Ik heb 2,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. En pas naar meerdere keren bellen is deze klacht opgepakt…

Tineke
15 oktober 2022
Trien
15 oktober 2022

Heel lekker , alleen jammer dat alles gelijk 8 stukjes is en niet 4 of 2 voor de rest mega goed!

Janneke
14 oktober 2022

Het was verrukkelijk!! Bezorging mag van mij wat sneller 😋

Anice Brands
11 oktober 2022

Het proefde alsof het uit de vriezer is gepakt

Koffeman
9 oktober 2022

Top Sushi! Jammer dat je niet kan afhalen. Als Urker in de polder zou dat wel handig zijn.

Tineke Fruijtier
8 oktober 2022
Bertus Brouwer
8 oktober 2022
Post
8 oktober 2022

Jammer dat,er niet standaard sojasaus bij zit. Gelukkig had ik nog iets thuis.

Sieperda
7 oktober 2022

Altijd weer een geniet momentje!

Klaas de Jong
7 oktober 2022

Complimenten voor degene die het heeft klaar gemaakt. 👍

Marijke Hakvoort
5 oktober 2022
J
2 oktober 2022
Post
2 oktober 2022
Klaas ras
1 oktober 2022
Bakker
27 september 2022

Het was weer fantastisch

izaak
26 september 2022

Bezorging was 40 min later als aangegeven.

Chris
25 september 2022

Top sushi, elke keer weer! De hoop is altijd dat de sushi nog warm wordt geleverd, dan heb je echt de beste smaakbeleving. Deze keer helaas niet! Volgende keer wel weer, want dit een regelmatig een feestje op onze tafel

Sieperda
25 september 2022

De sushi is heerlijk en het personeel erg vriendelijk.

Jacob
25 september 2022

Zou 20.20 bezorgd worden en was er om 21.30. Vervolgens is de sushi voor de helft in de vuilnisbak verdwenen, was niet de kwaliteit die we gewend waren. Weg 40 euro.

Arie Baak
24 september 2022

Top kwaliteit sushi! Bezorging echt heel dramatisch, ik heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling.

Koffeman
23 september 2022

Topkwaliteit, jammer dat er nog geen afhaalmogelijkheden zijn.

Visser
23 september 2022

Super vers. Erg lekker. Leuke actie erbij. Die rol was heerlijk

K.Kramer
23 september 2022

Heerlijk!! 🤤

Bakker
18 september 2022
Tineke Fruijtier
17 september 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten!

Jansen
10 september 2022

Vandaag was de kwaliteit uitmuntend heb in tijden niet zo lekker gegeten als vandaag .

Zeeman
10 september 2022

Bevestiging voor levering 20.30uur, levering 21.20uur, te laat. Voor dure spullen zoals sushi verwachten we levering op tijd. Daarnaast was de sushi tegen het deksel gedrukt, dus ziet er optisch niet meer smakelijk uit, presentatie van sushi moet perfect zijn, smaak was prima. Dus het kan beter als je echt gaat voor top-sushi!

Chris
8 september 2022

Echt genoten! Super van kwaliteit! Het was gewoon nog warm toen het geleverd werd!

Jan
5 september 2022

Het was weer uitmuntend

Tim de Vries
5 september 2022
Jacob
2 september 2022

Lekker zoals altijd, maar moest deze keer wel erg lang wachten. We sliepen al bijna

Tjerkje
28 augustus 2022

Super lekker! Rijst was nog warm, gambas krokant, alles top!

Louisa Van Slooten
26 augustus 2022

De sushi was erg lekker 10/10!

Pieter
26 augustus 2022

Zoals gewoonlijk weer goed op orde. Heerlijk eten en een snelle bezorging!

Evert
22 augustus 2022

De gember en de wasabi was niet meegeleverd, wel besteld. In de noodles zat kip terwijl dit niet besteld was. De sushi was wel heel lekker.

Maggie
21 augustus 2022

Smaak was top. Lekker vers . Maar de pokebowl miste de wakame en de Japanse mayo dat vind ik wel echt jammer want dat maakt het juist zo lekker

Kasia
19 augustus 2022

Nooit teleurgesteld... Altijd perfect 😀👍

Knol
19 augustus 2022

Het was fantastisch!

V
17 augustus 2022

Super sushi. Verse vis. Heerlijk van smaak

C
15 augustus 2022

De zalm was oud en zo niet lekker

janine bakker
11 augustus 2022

Was weer top. Heerlijk gegeten. Ook op tijd bezorgd. Klein puntje van kritiek: bij de loempia’s zat geen saus.

Karin
10 augustus 2022
Nan
5 augustus 2022

Mega super de bom !😍

Marij
5 augustus 2022

Top spul

JP Postma
5 augustus 2022

Weer heerlijke verse sushi

Jacob
2 augustus 2022

Tonijn was niet goed meer.

Marij
30 juli 2022

Was super lekker

Woort
30 juli 2022

Ik vind een uur wachten op de bestelling te lang dit moet sneller kunnen

Janneke
29 juli 2022
Agnes
27 juli 2022

T was heel lekker, maar de surf en turf werd koud afgeleverd, denk dat t komt door bezorgen want was later bezorgd als verwachte mail. Voor de rest was t top!

Alice
26 juli 2022
Evert Sinke
22 juli 2022

Heerlijke sushi en keurig op de afgesproken tijd bezorgt!! Echt een aanrader…

Alie
22 juli 2022

Sorry, maar was niet lekker.

Janita
18 juli 2022
Timo
18 juli 2022

Te veel wasabi proefde ik bij de zalm sushi box en de surf en turf is de garnaal lekker maar wat er bovenop zit niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco zeeman
16 juli 2022

Word elke keer beter.

Margriet Post
15 juli 2022
Romkes
13 juli 2022
Gerwin
13 juli 2022

Verse producten. Top!

Janette
10 juli 2022

Helaas niet zoals we gewend zijn. De verpakking was niet goed gesloten of door de bezorging opengegaan. Gevolg de sushi door de tas, alles vies en plakkerig. De bestelling werd ook veel te vroeg bezorgd.

Anita Zeeman
10 juli 2022

Heerlijk als altijd

Loura Visser
8 juli 2022

De sushi was week en niet krokant meer en de bief nigiri 🍣 taai. Was denk ik vanmorgen al gerold. En de noodles vonden we ook niet lekker, sorry….. de bezorging was wel mooi op tijd.

Jessica
5 juli 2022
Cor Smit
3 juli 2022

Als geoefende sushi eter snapte ik niet waarom er geen stokjes, wasabi, gember en soja bijgeleverd worden. Verder een prima ervaring !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greetje Van den Berg
29 juni 2022

De loempia's waren niet goed gaar en niet egaal gebakken. Zelf vond ik dat ze best vet waren en hierdoor niet krokant. De sushi was lekker, maar wel klein van formaat.

R Post
28 juni 2022

Top!

Maggie
26 juni 2022

Heerlijk vers. Vertrouwd en goed zoals altijd

Pieter de vries
22 juni 2022

Uitstekend

grevandenberg
21 juni 2022

Het was heerlijk!!

Leo Plugge
19 juni 2022

De kwaliteit was zeer slecht Alle sushi weg gegooid Denk dat sushi al een tijdje bij jullie klaar stond

bram
16 juni 2022

gedeelte van de sushi te koud of het al paar uur in koeling had gestaan

Wilco zeeman
15 juni 2022

Moet men geld nog terug krijgen want had gecanceld.

W. Romkes
13 juni 2022

* Bezorging is stipt, kunnen andere bezorgservices een voorbeeld aan nemen. * De sushi is topkwaliteit. Goede presentatie (ondanks dat het thuisbezorgd is) en premium ingredienten. * Nu voor de 2e keer een udon noodle bowl besteld. Deze zijn echter een aanfluiting en het geld niet waard.

Gerrit Bakker
10 juni 2022

Eten is super. Bestel dan ook regelmatig. En natuurlijk kan het eens gebeuren dat er wat mis gaat bij een bestelling. Tip: wees eerlijk naar je klanten. Als iemand 65 minuten na de bestelling belt om te vragen wat er aan de hand is, zeg dan gewoon wat er is. Niemand trapt in vage smoezen en verhalen over dat het onderweg is. Vooral als de bestelling dan alsnog 25 minuten op zich laat wachten. Kan gebeuren, no hard feelings. Bestel de volgende keer gewoon weer!

A
9 juni 2022

De shushi is altijd vers, en goed van smaak. Ik echt genieten van deze shushi, toch duurt het bezorgen iets te lang.

Naomi
7 juni 2022
Wilco zeeman
6 juni 2022

Echt alles hier is geweldig.

Pasterkamp
6 juni 2022

Was heerlijk en precies op tijd bezorgd

Bram
5 juni 2022

Bezorging duurde meer dan een uur, en onze bestelling moest onverwacht aangepast worden waardoor het nog langer duurde. Bezorger was vlug maar vriendelijk en bood excuses aan. Hopelijk gaat het een volgende keer soepeler.

Jan
2 juni 2022

Perfecte sushi 🍣, lekker vers klaargemaakt Tonijn was uitmuntend

Hakvoort
2 juni 2022

Dit was niet wat we gewend waren. Afgelopen zaterdag hadden we ook besteld, dat was super vers. Wat we gisteravond kregen was niet vers, en alle bakjes waren omgevallen. Hartelijke groet, Fam hakvoort

Jorian de Vries
29 mei 2022

In het begin van de oprichting was umai vele malen beter. Nu is de sushi droog en alles smaakt hetzelfde. Veel te duur voor wat je krijgt. De bowl zat eers vol met lekkere kip nu 3 karige stukjes en de saus is weggelaten. Heel jammer dat je een restaurant zo zit aftakelen door de jaren. Hou vast aan hoe het in het begin was! Lekkere sushi met veel smaak.

Alice
26 mei 2022

Duurde erg lang…. Nog nooit eerder gebeurd trouwens hoor, 😅

Nico V
24 mei 2022

Altijd weer de beste Sushi van het land!! Keurig weer afgeleverd op onze boot door een hele lieve vriendelijke jonge dame!! Als echte Sushi liefhebber kan ik bij deze echt zeggen dat hier echt de aller lekkerste Sushi van Nederland gemaakt word en een absolute aanrader voor de echte Sushi liefhebber!!!!!

W
21 mei 2022
Anoniem
18 mei 2022
Mirjam Den dulk
15 mei 2022

Ik had deze bestelling heerlijk 25 procent korting dank jelui daarvoor. Maar denk dat er een foutje in het systeem zit want had 5 punten en je krijgt toch maar 1 punt per bestelling?

Yvonne
14 mei 2022

Heerlijk

Dianne Kramer
14 mei 2022

M'n dochter had gister sushi besteld voor 18.30 uur. Echter toen ze dacht dat ze iets vergeten was, ging ze voordat ze ging betalen nog terug in het bestel scherm. De bestelling werd vervolgens om 17.00 uur geleverd. Dit betekend dus dat het programma de tijd niet vast houdt als je na de tijd nog iets aanpast of veranderd. Dat was jammer en misschien iets om aan te passen in de app. Sushi was wel prima alleen het warme was rond half 7 niet meer warm. Dat was jammer. In het vervolg dus extra opletten hierbij.

T. Luinstra
13 mei 2022

1 zalm sushi vond ik niet lekker met de kaas erop maar weet niet of dat nr 14 of 15 is. De rest was wel lekker

Freek
9 mei 2022

Super eten en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Magdalena
8 mei 2022

Heerlijk vers en altijd op tijd en heerlijke smaken

Urk
7 mei 2022

Heerlijk

RO
6 mei 2022

Prima sushi, alleen in vergelijking met andere sushi in de buurt te weinig keuze blijft vaak het zelfde. Pokebowls zijn top… Prijzen zijn de lucht in gegaan dus je kan nu net zo goed bij iemand anders bestellen als je het voor de prijs doet,

Jenna Visscher
30 april 2022

De surf en turf wat best wel prijzig is was koud en week… erg jammer! De andere sushi was dik in orde!

Rik
27 april 2022

Is normaal altijd 5/5 5/5 maar dit keer was die tonijn van die spicy tuna echt 😕 , leek er niet op en smaakte gek.

Jb
27 april 2022
Wil
20 april 2022

Altijd heerlijk!

W
15 april 2022
Bos
10 april 2022
Janneke B
7 april 2022

Het was vanavond heel erg lekker maar vooral vers.

Bakker
2 april 2022

Top

Klaas
20 maart 2022

alles super vers en lekker en keurig op tijd bezorgd

Heidi
13 maart 2022

Het vlees van de beef takatami poke bowl was koud

Albertine van Slooten
5 maart 2022

Heerlijk, pure verwennerij 👌😊👍

janine bakker
3 maart 2022

Was weer top

A zeeman
3 maart 2022
MB
28 februari 2022

Super kwaliteit, super vers en snelle bezorging. Nergens anders lekkerder dan bij Umai!

Hendrik
27 februari 2022

Kwaliteit was niet zoals we gewend zijn. De sushi leek niet erg vers te zijn. Hopelijk was dit eenmalig en is het de volgende keer beter..

Dirk
27 februari 2022
Tamara
26 februari 2022

Heel erg lekker

Timo
22 februari 2022

Heerlijk gegeten weer. Aanrader

Hakvoort
22 februari 2022

Altijd op tijd en vriendelijk bezorgd . Super verse lekkere sushi en de pokebowls zijn ook perfect.

Xandra Bakker
20 februari 2022

Bezorging is tot nu toe nog nooit op tijd geleverd. Als het om 8 uur gemeld wordt dat het onderweg is verwacht ik niet dat het pas 35 minuten later wordt bezorgd. De kwaliteit van de sushi is altijd super dat maakt het dan weer goed.

Hilse
20 februari 2022
Van veen
19 februari 2022
Jacob-Wouter Hoekstra
19 februari 2022
AB
17 februari 2022
Knol
15 februari 2022

Heerlijk vers, mooi gepresenteerd.

Nely
13 februari 2022

Wij zijn regelmatig op urk met de boot En dan bestellen we zeker sushi met 1 woord heerlijk En in t restaurant eten is fantasties en wat een beleving Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
13 februari 2022

Primajiema

mirjam
12 februari 2022

Gewoon zo doorgaan het eten is heerlijk en vers en ik ben er helemaal weg van !

Tiny van den Berg
11 februari 2022
Tanja Bakker
10 februari 2022
Leah
8 februari 2022
Snoek
7 februari 2022
Magdalena
6 februari 2022

Super vers gemaakt en ze zijn stipt op tijd elke keer weer. Echt heerlijk was het

Sandra Romkes
2 februari 2022

Top top

Daniel
1 februari 2022
Wies
31 januari 2022

Ik heb genoten 😊

Jan
30 januari 2022
Jaap Hooghwerff
25 januari 2022

Top geregeld

Janny
24 januari 2022
Meindert de Boer
24 januari 2022

Sushi was lekker alleen hebben ze andere soort gyoza lijkt het wel en het lijkt alsof deze in zn geheel gefrituurd zijn wat ze niet lekker maakt jammer....

Anna
22 januari 2022

Ik ben altijd zeer tevreden met de sushi maar deze keer was de spicy sake roll te scherp! Het was niet meer te eten, heel jammer. De rest van de sushi was wel goed!

Van Eerde
20 januari 2022
Nanda
12 januari 2022

Smaakt altijd top.. snelle service

Monica
9 januari 2022

Was heerlijk , voor herhaling vatbaar……

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina van urk
9 januari 2022

De noodels waren fantasties en de sushi is altijd goed

Cees kramer
9 januari 2022

Hartstikke lekker eten En nog snel ook

Barry
8 januari 2022
Gerrit
8 januari 2022

Heerlijke pokebowls!

Gerssen
8 januari 2022
Tessa
6 januari 2022

Ik bestel hier regelmatig en het wordt altijd netjes optijd bezorgd en is altijd van uitstekende kwaliteit!

Familie Woort
4 januari 2022

Wij hebben genoten van de sushi - lekker en vers!

Timo
2 januari 2021

Heerlijke sushi weer en de poke bowl is ook een echte aanrader, is zowat een maaltijd opzich waardoor je minder sushi kan bestellen.

Wilma Ras
31 december 2021
Jan brouwer
30 december 2021
Pieter de vries
30 december 2021

Complimenten voor de snelle service!

Linda Visser
29 december 2021

Jullie pokebowl is top en super vers. Er zou wat ons betreft alleen net iets meer spicy mayo bij mogen.

Visser
29 december 2021

Super lekker, precies op de tijd gebracht. Vandaag vond ik het jammer dat ik niet eerder kon bestellen. Dat jullie niet eerder kunnen bezorgen. Maar verder erg goed

Willeke
28 december 2021
Simn
27 december 2021

1 keer besteld 4 mailtjes. Rustaaaaagh

Siska romkes
24 december 2021

Prima sushi. Bezorger was op tijd.

Corrie Pasterkamp
24 december 2021
Wilhelmina
23 december 2021

Super lekker

A.bos
19 december 2021
Jaap
19 december 2021

25 min te laat en het proefde verre van vers.

Nanda
16 december 2021
Pia hoefnagel
15 december 2021

De sushi was lekker vers en de bijgerechten nog lekker warm